Airsoft Legends

Ben jij ook zo'n fan van Airsoft Legends?

Naast alle moderne en nieuwe airsoft replica's worden er steeds meer legendarische modellen in een airsoft variant uitgebracht. Voor de verzamelaars van oude modellen is dat natuurlijk goed nieuws.

Umarex brengt onder de naam Legends deze prachtige prominente modellen op de markt. Ook andere merken maken mooie Airsoft Legends maar dat zijn vaak lossen exemplaren die na één productie batch niet meer opgevolgd worden en dat is jammer.
Airsoft Legends


Bekenste Airsoft Legends

Het bekendste of populairste model is toch wel de Luger P08. Van dit airsoftmodel zijn er verschillende uitvoeringen, GBB, Co2 en een lange en korte uitvoering. De uitvoering van WE Airsoft met blowback en een werkend kniegewricht, zoals het systeem wordt genoemd, is toch wel een heel bijzonder exemplaar. 
Luger P08 Airsoft pistool met werkend kniegewricht
Luger GBB Kniegewricht in actie
Naast de standaard uitvoering bestaad de Luger P08 ook in de lange versie Luger LP08. De loop van deze luger is langer. De lange en korte loop versie zijn ook in een goude en zilveren variant uitgebracht.

De MP 40 staat op een dikke 2e plaats van de Airsoft Legends. De full metal is een fraai model en zie je ook wel regelmatig in het veld verschijnen. Dit model is uitgevoerd in een AEG uitvoering voor de praktische toepasbaarheid. De GBB versie van dit model is lastig te vinden. Hoewel een GBB versie natuurlijk veel realistischer is heeft de GBB versie bijna net zoveel last van storingen dan het echte model!
MP40 

Deze legendarische MP40 is ook uitgebracht in een luxe editie met een prachtige bedrukte houten opbergkist, 4 extra magazijnen en een vintage look magazijn pouch. Dit model wordt uitgebracht door SRC welke bekend zijn om de electrische blow back. De MP40 luxe airsoft editie is dan ook in Blow Back uitvoering.

MP40 Luxe Airsoft uitvoering

Sinds januari 2019 is de klassieke MP41 luxe airsoft editie uitgebracht. In navolging van het succes van de MP40 komt de MP41 ook in een prachtige houten opbergkist en deze is, mijn persoonlijke mening, nog mooier dan van de MP40.
Deze luxe uitvoering is compleet met 4 HiCap magazijnen, draagriem en vintage magazijn pouch.
De MP41 heeft een "echte houten" kolf en is verder in full metal afgewerkt. De uitstraling en gevoel van dit model zijn autenthiek. evenals de MP40 is de MP41 ook met elektronische blow back wat het realistiche gevoel van dit unieke airsoft wapen nog eens extra benadrukt.











Reacties