Classic Army Airsoft update

Classic Army ENF Airsoft Serie

Classic Army staat bekend om het maken van betrouwbare airsoft replica's met grote nauwkeurigheid. De ENF M4A1 geweer van Classic Army is de nieuwste AEG in hun uitgebreide arsenaal en vormt geen uitzondering als het gaat om topkwaliteit, gefabriceerd met next level internals en uitstekende externe functies.

Het ENF geweer is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardig CQB of lange afstandsgeweer. De aan vier zijde aanwezige picatinny rail geeft je alle ruimte voor het bevestigen van accessoires als Red Dot's, Grips, Lights, laser en andere optics. De ambidextere magazijnontgrendeling en vuurselectie zorgen ervoor dat elke speler, links of rechtshandig, dit geweer zonder beperkingen kan bedienen. De op meerdere posities verstelbare stock zorgt voor een gemakkelijke aanpassing van de lengte in alle maten om dit geweer comfortabel te bedienen. 
De neerklapbare hoge sights voor- en achterkant ijzer zijn perfect voor het pointen van je doel of klap ze neer en bevestig de optics van je keuze.

De volledig metalen versie 2 gearbox is voorzien van een verbeterde torsiemotor voor topprestaties en een combinatie van 9 mm lager en bus voor een soepele en betrouwbare overbrenging en minder onderhoud vanwege de sterk verminderde slijtage. De gearbox is ook uitgerust met een programmeerbare MOSFET eenheid om de trekker te programmeren voor een burst van 3 of 5 rounds, en geeft een signaal als de batterij power te laag wordt zodat je optijd je batterij kan verwisselen.

De Classic Army ENF serie wordt geleverd met 9,6volt batterij en oplader. De ENF serie is ook uitgerust met laag-weerstandsbedrading om trekker contacten te beschermen en vermogensverlies te verminderen.
Het geïntegreerde Quick Spring Change-systeem stelt je in staat snel en gemakkelijk de FPS en de vuursnelheid te wijzigen of aan te passen door de veer te upgraden.

Door de robuuste metalen constructie te combineren met de kracht en nauwkeurigheid heeft Classic Army een AEG gecreëerd die zeker zal volstaan voor airsoft spelers van elk niveau en speelstijl.

Reacties